...

Kamnik

Čas nastanka:
Poslana 1912
Dimenzije:
13,8 X 9,2 cm
Oznaka razglednice v zbirki:
RAZ-KAM-11

Pogledom s Perovega proti Kamniku in Kamniškim Alpam. Vidimo Šutno, Žale, Mali grad, Novi trg, mekinjski samostan. V ospredju Sossova vila. V ozadju se razteza panorama Kamniško-Savinjskih Alp, od pobočij Krvavca na levi strani, do Velike planine na desni strani razglednice.  Avtor razglednice je kamniški fotograf Franc Aparnik (1872-1954).

Avtorske pravice na spletnem mestu prejmipozdrav.si so v lasti Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta prejmipozdrav.si je zgolj informativne narave. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta prejmipozdrav.si je na lastno odgovornost. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi prejmipozdrav.si spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene prejmipozdrav.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.