...

Kamnik, Šutna

Pogled na Šutno z Malega gradu. Vidimo župnijsko cerkev, v ozadju Zaprice z gradom. Motiv po sliki kočevskega slikarja Michaela Ruppeja. Leta 1895 je podpisal naročilo z lastnikom založbe Kleinmayer & Bamberg, Otokarjem Bambergom za izdelavo oglednic. Ruppe mu je za potrebe založbe narisal več akvarelov kranjskih mest in trgov.

Avtorske pravice na spletnem mestu prejmipozdrav.si so v lasti Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta prejmipozdrav.si je zgolj informativne narave. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta prejmipozdrav.si je na lastno odgovornost. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi prejmipozdrav.si spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene prejmipozdrav.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.