...

Kamnik, Šutna

Pogled na župnijsko cerkev z Zapric. V ozadju Mali grad in za njim strma pobočja Starega gradu. Pročelje župnijske cerkve ima še prvotno podobo, ki jo je dobilo v 18. stoletju, ko je cerkev dal postaviti Maksimilijan Leopold Rasp (1673-1742). Sedanjo podobo je pročelje dobilo leta 1909, ko ga je dal prenoviti župnik Ivan Lavrenčič (1857-1930). Avtor razglednice je kamniški fotograf Franc Aparnik (1872-1954.

Avtorske pravice na spletnem mestu prejmipozdrav.si so v lasti Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta prejmipozdrav.si je zgolj informativne narave. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta prejmipozdrav.si je na lastno odgovornost. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi prejmipozdrav.si spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene prejmipozdrav.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.