...

Kamnik

Na razglednici vidimo pet naslikanih motivov Kamnika. Na prvem (levo zgoraj) Šutna s Starim in Malim gradom, na drugem (desno zgoraj) pogled na Glavni trg z Malega gradu, na tretjem (levo spodaj) vidimo Villo Neptun, na četrtem (desno spodaj) Kneippovo zdravilišče, ter na petem Kalvarijo. V kamniškem zdravilišču so zdravili po metodi Sebastiana Kneippa (1821-1897).

Avtorske pravice na spletnem mestu prejmipozdrav.si so v lasti Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta prejmipozdrav.si je zgolj informativne narave. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta prejmipozdrav.si je na lastno odgovornost. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi prejmipozdrav.si spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene prejmipozdrav.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.