...

Kamnik

Čas nastanka:
Po 1909
Dimenzije:
8,8 X 21,1 cm
Oznaka razglednice v zbirki:
RAZ-KAM-201

Panoramski pogled na Kamnik in Kamniške Alpe s Perovega. Vidimo Zaprice, Žale s Kalvarijo, Šutno z župnijsko cerkvijo, Mali grad in v ozadju na desni še Mekinjski samostan. V ospredju Sossova vila, v ozadju Kamniško-Savinjske Alpe. Avtor razglednice je kamniški fotograf Franc Aparnik (1872-1954).

Avtorske pravice na spletnem mestu prejmipozdrav.si so v lasti Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta prejmipozdrav.si je zgolj informativne narave. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta prejmipozdrav.si je na lastno odgovornost. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi prejmipozdrav.si spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene prejmipozdrav.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.