...

Kamnik, Graben

Čas nastanka:
1909
Dimenzije:
13,8 X 8,8 cm
Oznaka razglednice v zbirki:
RAZ-KAM-221

Predmestje Graben, pogled proti severu. Na levi strani ceste vidimo lesene drogove, ni pa še elektrinih žic. Pritlična hiša na desni je rojstna hiša pesnika Antona Medveda (1869-1910). Kasneje so jo dvignili za eno nadstropje in vzidali spominsko ploščo. Avtor razglednice je kamniški fotograf Franc Aparnik (1872-1954).

Avtorske pravice na spletnem mestu prejmipozdrav.si so v lasti Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta prejmipozdrav.si je zgolj informativne narave. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta prejmipozdrav.si je na lastno odgovornost. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi prejmipozdrav.si spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene prejmipozdrav.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.