...

Kamnik

Razglednica s konca 20. let 20. stoletja s tremi kamniškimi motivi. Fotografija na levi strani prikazuje pogled s pobočja Malega gradu na Šutno in Zaprice z gradom. Fotografija desno zgoraj prikazuje pogled s Perovega na Šutno, Žale in Mali grad, ki zakriva pogled na staro mesto. V ozadju se raztezajo pobočja Krvavca. Fotografija desno spodaj prikazuje pogled na Glavni trg izpred kamniške kavarne.

Avtorske pravice na spletnem mestu prejmipozdrav.si so v lasti Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta prejmipozdrav.si je zgolj informativne narave. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta prejmipozdrav.si je na lastno odgovornost. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi prejmipozdrav.si spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene prejmipozdrav.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.