...

Kamnik

Pogled na Kamnik iz Novega trga. Na fotografiji iz 20. let 20. stoletja je lepo razpoznaven kmečki značaj kamniškega predmestja. Fotografija prikazuje predmestje Šutna z župnijsko cerkvijo, nad mestom vidimo Žale s pokopališko cerkvijo ter pobočje Malega gradu z ruševinami stolpa in kapelo sv. Eligija. Viden je tudi vrh zvonika frančiškanske cerkve sv. Jakoba. Pod Malim gradom vidimo veliko poslopje Knafličeve usnjarne.

Avtorske pravice na spletnem mestu prejmipozdrav.si so v lasti Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta prejmipozdrav.si je zgolj informativne narave. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta prejmipozdrav.si je na lastno odgovornost. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi prejmipozdrav.si spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene prejmipozdrav.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.