...

Kamnik

Razglednica s tremi fotografijami. Levo zgoraj vidimo pogled iz Novega trga na del Šutne, Žale ter Mali grad s kapelo. V ospredju vidimo hiše v Novem trgu. Fotografija levo spodaj prikazuje Kalvarijo s kapelicami. Fotografija zgoraj desno prikazuje del zdraviliškega parka z vilami za goste Prašnikarjevega Kurhausa.

Avtorske pravice na spletnem mestu prejmipozdrav.si so v lasti Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta prejmipozdrav.si je zgolj informativne narave. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta prejmipozdrav.si je na lastno odgovornost. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi prejmipozdrav.si spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene prejmipozdrav.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.