...

Kamnik

Razglednica s štirimi kamniškimi motivi iz 60. let 20. stoletja. Levo zgoraj vidimo pogled na kamniške Žale z območja gradu Zaprice. Fotografija levo spodaj prikazuje pogled na tedaj na novo pozidanih blokov na območju med Ljubljansko in Kranjsko cesto ter Perovega. Fotografija zgoraj desno prikazuje Glavni trg, na katerem izstopa zgradba nekdanje delikatese, ki jo krasi fasada po načrtih Jožeta Plečnika (1872-1957). Spodaj desno vidimo sedanji Park Evropa s spomenikom revoluciji in padlim. Nad njim vidimo stanovanjsko zgradbo, za katero je načrt prav tako izdelal arhitekt Plečnik.

Avtorske pravice na spletnem mestu prejmipozdrav.si so v lasti Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta prejmipozdrav.si je zgolj informativne narave. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta prejmipozdrav.si je na lastno odgovornost. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi prejmipozdrav.si spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene prejmipozdrav.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.