...

Kamnik

Avtor:
neznan
Založnik:
Čas nastanka:
Poslana 1967
Dimenzije:
14,8 X 9,8 cm
Oznaka razglednice v zbirki:
RAZ-KAM-33

Štirje pogledi na Kamnik. Na fotografiji levo zgoraj je pogled na Glavni trg z Malega gradu, fotografija desno zgoraj prikazuje Glavni trg, ki je v času nastanka razglednice nosil ime po jugoslovanskem voditelju Josipu Brozu Titu (1892-1980). Na fotografiji levo spodaj je fotografija Zapric s Streliško ulico in delom Šutne s Perovim posneta z Žal. Desno spodaj je posnetek z Malega gradu v smeri proti Nevljam in Vrhpolju.

Avtorske pravice na spletnem mestu prejmipozdrav.si so v lasti Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta prejmipozdrav.si je zgolj informativne narave. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta prejmipozdrav.si je na lastno odgovornost. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi prejmipozdrav.si spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene prejmipozdrav.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.