...

Kamnik

Avtor:
neznan
Založnik:
Čas nastanka:
Pred 1970
Dimenzije:
14,5 X 9,6 cm
Oznaka razglednice v zbirki:
RAZ-KAM-36

Na razglednici so štirje posnetki Kamnika. Zgoraj dva pogleda na mesto z Malega gradu. Spodaj levo pogled  z Medvedove ulice proti mestu iz smeri Grabna. Na fotografiji desno spodaj pa je pogled s pobočja Starega gradu na Šutno, Žale in Mali grad, pod katerim vidimo tovarno Utok. Medvedova ulica je poimenovana po kamniškem pesniku Antonu Medvedu (1869-1910).

Avtorske pravice na spletnem mestu prejmipozdrav.si so v lasti Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta prejmipozdrav.si je zgolj informativne narave. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta prejmipozdrav.si je na lastno odgovornost. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi prejmipozdrav.si spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene prejmipozdrav.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.