...

Kamnik

Avtor:
neznan
Založnik:
Čas nastanka:
Poslana 1969
Dimenzije:
14,6 X 10,1 cm
Oznaka razglednice v zbirki:
RAZ-KAM-43

Posnetek levo zgoraj prikazuje Trg talcev, desno zgoraj pogled na mesto in predmestje Graben s pobočja Starega gradu. Fotografija levo spodaj prikazuje pogled na mesto in Glavni trg - tedaj Titov trg z Malega gradu. Na fotografiji desno spodaj je pogled iz smeri poslopja želežniške postaje Kamnik-mesto proti Malemu gradu. V današnjem Parku Evropa vidimo spomenik revoluciji in padlim.

Avtorske pravice na spletnem mestu prejmipozdrav.si so v lasti Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta prejmipozdrav.si je zgolj informativne narave. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta prejmipozdrav.si je na lastno odgovornost. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi prejmipozdrav.si spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene prejmipozdrav.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.