...

Kamnik, Glavni trg

Založnik:
Čas nastanka:
Poslana 1940
Dimenzije:
13,7 X 8,8 cm
Oznaka razglednice v zbirki:
RAZ-KAM-54

Pogled na Glavni trg izpred današnje Kavarne Veronika tik pred 2. svetovno vojno. Fotografija je najverjetneje delo fotografa Antona Šušteršiča (1872-1942), založila pa jo je papirnica M. Tičar v Ljubljani, ki je bila v lasti njegove žene Marije Šušteršič, rojene Tičar (1888-1926). Ime EMTE je sestavljeno iz začetnic imena in priimka Marije TIčar.

Avtorske pravice na spletnem mestu prejmipozdrav.si so v lasti Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta prejmipozdrav.si je zgolj informativne narave. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta prejmipozdrav.si je na lastno odgovornost. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi prejmipozdrav.si spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene prejmipozdrav.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.