...

Kamnik

Avtor:
neznan
Čas nastanka:
Poslana 1917
Dimenzije:
27,8 X 8,9 cm
Oznaka razglednice v zbirki:
RAZ-KAM-67

Panoramska razglednica Kamnika in okolice. Pogled z Malega gradu proti severu. Na levi strani vidimo vogal stražnega stolpa na Malem gradu. Za mestom in primestnim območjem se pogled odpira proti Kamniški Bistrici in Alpam. Razglednico je založil kamniški tiskarAnton Slatnar (1867-1926).

Avtorske pravice na spletnem mestu prejmipozdrav.si so v lasti Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta prejmipozdrav.si je zgolj informativne narave. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta prejmipozdrav.si je na lastno odgovornost. Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi prejmipozdrav.si spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene prejmipozdrav.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.